Med IceTub kan du njuta av både kalla och varma bad. Det finns fördelar med båda och du väljer själv hur du bäst drar nytta av de postitiva sidorna. På ett snabbt och smidigt sätt kan du bada vart och när du vill, precis hur det passar dig på bästa sätt.

Pigga upp dig eller varva ner, du bestämmer

Ett kallbad ger en unik och uppfriskande känsla som kan vara oerhört njutbar. Att sänka sig ner i svalkande vatten ger en snabb energikick och en lugnande känsla. Men du kan lika gärna njuta av varmt vatten - välj det som passar dig bäst.

Fungerar lika bra med varmt som kallt vatten

Med IceTub bestämmer du själv vilken temperatur du vill bada i. Vissa föredrar iskalla temperaturer medan andra föredrar varmare vatten. Du kan enkelt fylla IceTub med en vattentemperatur som passar dig. Det går även utmärkt att fylla på varmare eller kallare vatten i efterhand för att justera vattentemperaturen.

Köp nu

Bekväma bad med nackkudde

IceTub är optimerad för enkel användning och njutning. På nolltid kommer du igång med ditt badande precis vart och när du vill. Vi skickar med en nackkudde som ger extra stöd och komfort under ditt badande. Nackkudden fylls med vatten som ger en extra härlig känsla vid badande.

Köp IceTub

Enkelt och smidigt

IceTubs är designad för att du så snabbt som möjligt skall komma igång med ditt badande. Stoppa i de avtagbara benen, fyll upp med vatten och sedan är du igång. När du badat färdig kan du bara sätta på det medföljade skyddslocket eller välja att tömma badet. IceTub förvaras smidigt i den medföljade påsen som då tar minimal plats och är redo för ditt nästa bad

Köp nu

Frågor & Svar

Ja, IceTub är konstruerat för att fungera under alla säsonger olika klimatförhållanden. Du kan njuta av badets fördelar oavsett om det är sommar eller vinter.

IceTub är utformat för att hålla vattnet kallt under en längre tid. Designen har tre lager av isolering som hjälper till att hålla vattnet vid önskad temperatur. Den exakta tiden beror på flera faktorer, såsom omgivningstemperaturen och användning av locken. Generellt sett kan IceTub behålla vattnet kallt i flera dagar.

Det fungerar utmärkt att använda IceTub i din lägehet, placera den enkelt och smidigt på balkongen.

Ja - sätt på de hopfällbara benen, fyll upp med vatten och sedan är du klar att bada. Du kan sedan förvara iceTub med vatten i, då sätter du på det skyddande locket eller så tömmer du IceTub.

Ja, IceTub har en mjuk insida för att göra det bekvämt för dig som badar. Det ingår även en nackkudde som ger extra stöd och komfort under ditt badande

Redo för att börja bada?