Kallbada utomhus är underbart och vi vill ge dig samma känsla hemma! IceTub fungerar lika bra i din trädgård som på din balkong och är skapad för att man på enkelt sätt skall kunna kallbada när och vart som helst, året runt.

Tillgång till kallbad året runt

Även på sommaren kan du använda IceTub för friska kallbad hemma hos dig, i din trädgård eller varför inte på balkongen. Ta chansen och upplev den uppfriskande kylan och förnya din energi när du som mest behöver den. Skapa en varaktig hälsoritual som får dig att må fantastiskt.

Bada överallt

Istället för att vara bunden till en specifik plats, kan du smidigt ta med dig IceTub var du vill. Det gör det möjligt att njuta av kallbadets hälsofördelar oavsett om du är hemma i din trädgård, på din balkong eller på resande fot.

Spara tid & pengar

Med IceTub i ditt eget hem skapas en tidseffektivitet och ekonomisk fördel, genom att du kan uppleva kallbadet utan att förflytta dig. Det möjliggör tidsbesparingar och förbättrad flexibilitet i din vardag, vilket ger dig friheten att njuta av kallbadets fördelar precis när det passar dig bäst. Dessutom minskar det behovet av kostsamma resor till externa platser

Bestäm din temperatur

Med IceTub bestämmer du själv vilken temperatur du vill bada i. Vissa föredrar iskalla temperaturer medan andra föredrar varmare vatten. Fyll enkelt IceTub med en vattentemperatur som passar dig. Det går utmärkt att fylla på varmare eller kallare vatten i efterhand för att justera vattentemperaturen.

Kom igång på 5 minuter

IceTub är utformad med användarvänlighet i fokus. Därför har vi gjort det enkelt att komma igång med ditt kallbad. IceTub har flera smarta funktioner som enkel fyllning, tömning och rengöring. Allt för att göra ditt kallbad till en smidig och problemfri upplevelse.

Frågor & Svar

Ja, IceTub är konstruerat för att fungera i olika klimatförhållanden. Du kan njuta av kallbadningens fördelar oavsett om det är sommar eller vinter.

IceTub är utformat för att hålla vattnet kallt under en längre tid. Den exakta tiden beror på flera faktorer, såsom omgivningstemperaturen och användning av locken. Generellt sett kan IceTub behålla vattnet kallt i flera dagar.

Det fungerar utmärkt att använda IceTub i din lägehet, placera den enkelt och smidigt på balkongen.

Fördelen med IceTub är att du snabbt och smidigt kan ta av och på skyddslocken, vilket gör ditt kallbad enkelt.

Ja, IceTub har 3 isoleringslager och en insida med hudvänligt PVC-material för att göra det bekvämt. Det tillkommer även en nackkudde som ger extra stöd och komfort under ditt kallbad.

Redo att börja kallbada?